fbpx
Укр
Укр
Укр

Наша улюблена частина Ряби

У всього є найкраща частина — в улюбленій пісні, фільмі, улюблене місце вдома тощо. До Супер Філео було складно сказати, чи є у курки найкраща частина: комусь подобалось філе, комусь гомілки, комусь стегно. Але тепер, коли ми дістали зі стегна кістки, все стало зрозуміло: найкраща частина курки — це філе стегна.

І ім’я йому – Супер Філео

Легкість в готуванні

Легкість в готуванні

Нові кулінарні можливості

Нові кулінарні можливості

Нове філе і найсмачніша частина курки

Нове філе і найсмачніша частина курки

Легкість в готуванні

Легкість в готуванні

Нові кулінарні можливості

Нові кулінарні можливості

Нове філе і найсмачніша частина курки

Нове філе і найсмачніша частина курки

АСОРТИМЕНТ

Готуйте із задоволенням, не витрачаючи зайвого часу на підготування м'яса. Насолоджуйтеся яскравим та ніжним смаком!

Філе стегна

Філе стегна

Філе стегна очищене від шкіри та кістки. Тільки соковите червоне м’ясо і нічого зайвого!
Медальйони з філе стегна

Медальйони з філе стегна

Це перлина, прихована у курячому стегенці! Насичений смак і ніжна текстура роблять їх найсоковитішою частиною птиці.​
Шматочки філе стегна

Шматочки філе стегна

Ніжні шматочки курячого філе стегна, дбайливо нарізані невеликими шматочками для ще легшого та швидшого приготування​.
М'ясо стегна

М'ясо стегна

Це те саме стегно, але без кісточки! ​Смакуйте соковите м’ясо стегна зі шкіркою.
Філе стегна

Філе стегна

Філе стегна очищене від шкіри та кістки. Тільки соковите червоне м’ясо і нічого зайвого!
Медальйони з філе стегна

Медальйони з філе стегна

Це перлина, прихована у курячому стегенці! Насичений смак і ніжна текстура роблять їх найсоковитішою частиною птиці.​
Шматочки філе стегна

Шматочки філе стегна

Ніжні шматочки курячого філе стегна, дбайливо нарізані невеликими шматочками для ще легшого та швидшого приготування​.
М'ясо стегна

М'ясо стегна

Це те саме стегно, але без кісточки! ​Смакуйте соковите м’ясо стегна зі шкіркою.

Понад 70% опитаних споживачів оцінили характеристики філе стегна (мʼясо стегна) оцінкою «супер»*: легкість приготування, ситність, смак, соковитість, швидкість приготування, текстура мʼяса – ніжність, універсальність для приготування різних страв за результатами дослідження на тему «СПРИЙНЯТТЯ ТА ПОКУПКА РІЗНИХ ЧАСТИН КУРКИ ТЕСТУВАННЯ АТРИБУТІВ НОВОЇ ТМ "СУПЕР ФІЛЕО"».  Дані відображають частку тих учасників, які оцінили вказані характеристики філе стегна за трибальною шкалою, за якою найнижча оцінка цих характеристик – це «Не подобається», а найвища – «Супер». Вибіркову сукупність склали 300 учасників інтервʼю, котрі є покупцями охолодженої курятини (купували охолоджену курятину хоча б один раз за останні 30 днів перед участю в опитуванні). Географія та цільова аудиторія дослідження: міське доросле населення 18-60 років, яке проживає у містах з населенням від 50 тис. У вибірку було включено респондентів, що проживали на момент дослідження на неокупованих територіях України.

Дослідження реалізоване компанією ТОВ «АСНІЛЬСЕН ЮКРЕЙН», на основі проведення опитування респондентів у вигляді онлайн-інтерв’ю.
Період проведення опитування: 29.12.2023 – 09.01.2024.