Гуляш з цибулі та курки з чіпетке

Гуляш з цибулі та курки з чіпетке

  • Угорська
  • 1

    год.

    30

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Тушка - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Олія рослинна - 2 ст. л.
  • Порошок паприки солодкої - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Борошно - 150 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
Тушка Тушка

Приготування:

  1. Курку порубати на шматки та злегка обсмажити з нашаткованою цибулею.

  2. Додати порошок паприки, цукор, залили водою, щоб покрила страву, тушкувати 30 хвилин.

  3. Тим часом з борошна та яєць приготувати тісто.

  4. Зробити з нього чіпетке (невеликі шматочки тіста довільної форми) та додати до курки.

  5. Тушкувати все разом до готовності чіпетке.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти