Салат зі стегон з ананасом

Салат зі стегон з ананасом

  • Українська
  • 30

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Стегно - 2 шт.
  • Ананас консервований - 5 кілець
  • Помідор - 2 шт.
  • Маслини без кісточок - 1 банка
  • Сир «Російський» - 200 г
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Кетчуп - 2 ст. л.
  • Перець болгарський - 1 шт.
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Курячі стегна відварити в підсоленій воді, дати охолонути і розділити м'ясо на невеликі шматочки.

  2. Ананас, болгарський перець, помідор і маслини нарізати однаковими шматочками 1х1 см (маслини просто перерізати навпіл).

  3. Сир натерти на тертці, заправити кетчупом і майонезом. Прикрасити зеленню.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти