Курячий суп із грибами та локшиною

Курячий суп із грибами та локшиною

  • Українська
  • 2

    год.
  • 6

    порцій

Вам знадобляться:

  • Ніжка - 3 шт.
  • Гриби - 500 г
  • Локшина-павутинка - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 3 зубці
  • Кріп - 3-5 гілочок
  • Морква - 1 шт.
  • Лавровий лист - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Ніжка Ніжка

Приготування:

  1. У каструлю з холодною водою покласти курячі ніжки та варити на слабкому вогні 1-1,5 години. Ретельно прочистити та промити гриби, нарізати їх великими шматками і через 40 хв. від початку варіння юшки додати в каструлю до м'яса.

  2. Коли бульйон почне виділяти піну – зняти її столовою ложкою.

  3. Цибулю і моркву накришити дрібними кубиками і додати в суп, потім локшину-павутинку. Варити ще 5-10 хвилин. Посолити, поперчити, додати лавровий лист і в кінці – давлений часник і крупно нарізаний кріп.

  4. Смакує з тостами, підсмаженими на вершковому маслі та натертими часничком.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти