Вам знадобляться:

  • Стегно - 10 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Селера - 2 стебла
  • Соєвий соус - 100 мл
  • Перець болгарський - 2 шт.
  • Корінь імбиру свіжий - 2 см
  • Часник - 2 зубці
  • Бульйон курячий - 250 мл
  • Лимон - 1 шт.
  • Крохмаль - 3 ст. л.
  • Яйця - 2 шт.
  • Олія кунжутна - 2 ч. л.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Кеш'ю (смажений) - 1/4 склянки
  • Кінза - 1/2 пучка
  • Олія рослинна - для смаження
Стегно Стегно

Приготування:

  1. Зі стегенець зняти шкіру, зрізати м’якоть, нарізати її довгастими смугами.

  2. До м’якоті додати сирі білки та крохмаль, перемішати.

  3. Цибулю нарізати великими шматками.

  4. Селеру та солодкий перець нарізати шматочками.

  5. Курячі шматочки обсмажити на сильно розігрітій олії, злити залишки жиру.

  6. Обсмажити подрібнений часник та імбир, додати цукор, лимонний сік, овочі та бульйон, тушкувати декілька хвилин.

  7. Влити соєвий соус та загустити розведеним в холодній воді крохмалем.

  8. У соусі швидко прогріти обсмажену курку, додати кунжутну олію та перемішати.

  9. При подачі на стіл посипати кеш’ю та нашаткованою кінзою.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти