Курячі крильця в кокосовій паніровці

Курячі крильця в кокосовій паніровці

  • Українська
  • 1

    год.

    45

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Крило - 7 шт.
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Херес - 1 ст.л.
  • Кокосова стружка - 1 склянка
  • Борошно кукурудзяне - 80 г
  • Бадьян мелений - 1 ч. л.
  • Рис дикий - 110 г
  • Рис золотистий - 230 г
  • Масло вершкове - 30 г
  • Олія рослинна - для смаження
  • Перець - за смаком
Крило Крило

Приготування:

  1. Курячі крильця замаринувати з бадьяном, хересом, цукром та гострим перцем.

  2. Відварити суміш дикого та золотистого рису, додати вершкове масло.

  3. Крильця панірувати в суміші кукурудзяного борошна та кокосової стружки, обсмажити у фритюрі.

  4. Курячі крильця подавати з рисом.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти