Хрумкі крильця в китайському стилі

Хрумкі крильця в китайському стилі

  • Китайська
  • 45

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Крило - 7 шт.
  • Корінь імбиру свіжий - 1 ст. л.
  • Часник - 4 зубці
  • Цукор - 2 ч. л.
  • Яйця - 2 шт.
  • Крохмаль - 3 ст. л.
  • Перець - за смаком
  • Олія рослинна - для смаження
Крило Крило

Приготування:

  1. Крильця розрізати по суглобам, на кожному зробити декілька розрізів шкіри.

  2. Часник почистити, натерти на дрібну тертку.

  3. Крильця натерти сумішшю імбиру та часнику, додати цукор, сіль, гострий перець, перемішати.

  4. Відділити білки від жовтків, білки додати до крилець.

  5. В крильця всипати крохмаль та ретельно перемішати.

  6. Нагріти фритюр, викладати у нього крильця невеликими порціями та смажити до готовності.

  7. Подавати з соєвим соусом.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти