Суп-пюре з баклажанів з куркою

Суп-пюре з баклажанів з куркою

  • Українська
  • 1

    год.

    15

    хв.
  • 6

    порцій

Вам знадобляться:

  • Філе - 2 шт.
  • Баклажан - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 4 зубчики
  • Вершки - 100 мл
  • Бульйон курячий - 600 мл
  • Пармезан тертий - 2 ст. л.
  • Батон - 4 скибки
  • Олія оливкова - 2 ч. л.
  • Олія рослинна - для смаження
Філе Філе

Приготування:

  1. Філе відварити, охолодити та нарізати на шматочки.

  2. Баклажани запекти, розрізати вздовж та вийняти ложкою м’якоть.

  3. Цибулю та часник почистити, дрібно нарізати та обсмажити.

  4. У бульйон покласти м’якоть баклажанів, цибулю, часник, долити вершки та варити 5 хвилин.

  5. Далі додати сир та змішати все в блендері.

  6. Хліб нарізати кубиками, збризнути оливковою олією та підсушити в духовій шафі.

  7. При подачі в тарілку покласти куряче філе, залити супом, посипати грінками.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти