Котлети «Пожарські»

Котлети «Пожарські»

  • Російська
  • 1

    год.

    15

    хв.
  • 4

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 3 шт.
  • Вершки - 100 мл
  • Батон - 10 скибок
  • Масло вершкове - 50 г
  • Масло вершкове - для смаження

Для гарніру:

  • Печериці - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
  • Вершки - 100 мл
  • Борошно - 2 ч. л.
  • Огірок - 1 шт.
  • Олія рослинна - для смаження
Філе Філе

Приготування:

  1. Хліб для панірування нарізати кубиками і висушити в духовій шафі при температурі 80 градусів.

  2. З хліба зняти шкоринку, замочити м’якоть у вершках.

  3. З курячого філе та хліба приготувати фарш, додати в нього залишки вершків та м’яке вершкове масло, ретельно перемішати.

  4. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в кубиках підсушеного хліба, обсмажити на олії до золотистого кольору.

  5. Довести котлети до готовності в духовій шафі.

  6. Нарізані цибулю та шампіньйони обсмажити, посипати борошном, перемішати та влити в пательню вершки. Готувати, поки консистенція не стане густою.

  7. Подавати котлети з грибним гарніром та нарізаним огірком.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти