Салат з печених овочів

Салат з печених овочів

  • Українська
  • 1

    год.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 2 шт.
  • Баклажан - 1 шт.
  • Цукіні - 1/2 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Базилік - 1 гілочка
  • Спеції для грилю - за смаком
  • Олія оливкова - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе промити і замаринувати (натерти сіллю, перцем, спецією гриль, оливковою олією). Відставити м'ясо в сторону.

  2. Баклажан очистити від шкірки і нарізати уздовж пластинами, товщиною 0,5 см. Також нарізати цукіні. Цибулю нарізати кільцями товщиною 0,5 см. Перець розрізати навпіл, видалити насіння і хвостик.

  3. Викласти всі овочі (крім помідора) на шашличну сітку і обсмажувати на середньому вугіллі по 5 хвилин з кожного боку.

  4. Дістати овочі з сітки і відставити холонути.

  5. Обсмажити помідор, поклавши зверху на сітку по 3-5 хвилин з усіх боків. Потім зняти шкірку і нарізати півкільцями.

  6. Баклажани, цукіні і болгарський перець нарізати соломкою, а кільця цибулі – навпіл.

  7. Усі овочі добре перемішати, додавши подрібнену зелень, посолити і поперчити.

  8. На сітці обсмажити куряче філе з кожного боку по 10-15 хвилин (до повної готовності).

  9. Нарізати філе впоперек пластинами завтовшки 0,5 см і розкласти на тарілку «віялом».

  10. У середину викласти перемішані овочі і прикрасити листям базиліка.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти