Лаваш із зеленню та бринзою

Лаваш із зеленню та бринзою

  • Українська
  • 1

    год.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 1 шт.
  • Лваш вірменський - 1 шт.
  • Цукіні - 1/2 шт.
  • Помідор - 1/2 шт.
  • Бринза - 100 г
  • Петрушка - 20 г
  • Кінза - 20 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон - 1/2 шт.
  • Олія рослинна - 20 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Цукор - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе помити, розрізати вздовж на три частини, посолити, поперчити, натерти рубаним часником і рослинним маслом.

  2. Обсмажити філе в сітці на вугіллі по 5-7 хвилин з кожного боку.

  3. Остудити філе і нарізати середнім кубиком.

  4. Цукіні нарізати кільцями товщиною 0,5 см і так само обсмажити.

  5. Кінзу і петрушку дрібно посікти. Помідор нарізати тонко півкільцями (пластинками).

  6. У глибокій мисці розім'яти бринзу, додати подрібнену зелень, куряче філе і сік лимона. Усе ретельно перемішати.

  7. Лаваш розрізати на дві рівні частини.

  8. У лаваш (ближче до краю) викласти цукіні, зверху половину сирної маси з м'ясом, потім помідор.

  9. Загорнути, щоб вийшов прямокутний конверт.

  10. Викласти на сітку і обсмажити на вугіллі з двох сторін по 3-5 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти