Літній салат «Меціні»

Літній салат «Меціні»

  • Італійська
  • 30

    хв.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Філе - 1 шт.
  • Броколі - 100 г
  • Помідори черрі - 100 г
  • Авокадо - 1/2 шт.
  • Буряк - 1/2 шт.
  • Лист салатний «Ромейн» - 50 г
  • Лайм - 1/2 шт.
  • Олія оливкова - 50 г
  • Мед - 1 ч. л.
  • Кедрові горішки - 25 г
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
Філе Філе

Приготування:

  1. Куряче філе відварити у підсоленій воді і дати охолонути.

  2. Нарізати м'ясо пластинками, товщиною 0,5 см.

  3. Капусту броколі так само відварити у підсоленій воді (попередньо порізавши на невеликі суцвіття) протягом 3-5 хвилин і остудити в льоду або під струменем холодної води (дуже важливо зробити це відразу).

  4. Помідори черрі розрізати навпіл.

  5. Авокадо нарізати середніми брусочками, так само нарізати відварений буряк.

  6. Листя салату Ромейн промити і порвати середніми шматочками.

  7. Приготувати соус: у блендері змішати сік лайма, оливкову олію і мед, додати сіль.

  8. Змішати інгредієнти у глибокій мисці.

  9. При подачі посипати кедровими горішками.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти