Курячі шлуночки тушковані у сметані

Курячі шлуночки тушковані у сметані

  • Українська
  • 1

    год.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Шлунок - 650 г

Также могут понадобиться:

  • Сметана - 1 ст.л
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Зелень - за смаком
  • Олія рослинна - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
Шлунок Шлунок

Приготування:

  1. Цибулю подрібнити і смажити на олії до золотистого кольору.

  2. Шлуночки промити і дрібно порізати. Тушкувати у власному соку в глибокій пательні на повільному вогні приблизно 50 хвилин. Якщо сік випарується - додати трохи води.
    Додати сметану, сіль та перець. Довести до кипіння.

  3. Подавати в глибокій тарілці і посипати свіжою зеленню.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти