Теплий салат з курячими шлуночками

Теплий салат з курячими шлуночками

  • Українська
  • 2

    год.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • Шлунок - 650 г

Также могут понадобиться:

  • Морква - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт
  • Зелень - за смаком
  • Олія рослинна - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Соєвий соус - 1 ст.л.
  • Сметана - 1 ст.л.
  • Сік лимонний - 1 ст.л.
Шлунок Шлунок

Приготування:

  1. Шлуночки промити, почистити.
    Зварити шлуночки. Перший бульйон злити, в другий додати цибулю, моркву, лавровий лист, перець-горошок. Варити приблизно 1,5 години. Готові шлуночки мають бути м'якими. Порізати.

  2. Цибулю порізати півкільцями і смажити до м'якості.
    Моркву натерти і додати до цибулі.
    До овочів додати шлуночки і смажити 3 хвилини на повільному вогні, помішуючи.

  3. Соус:
    Змішати сметану, лимонний сок і соєвий соус. Можна додати трохи олії.
    Влити на сковорідку до шлуночків і тушкувати на повільному вогні приблизно 5 хвилин.

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти