Карі з курячої гомілкою

Карі з курячої гомілкою

  • Індійська
  • 2

    год.
  • 2

    порції

Вам знадобляться:

  • М'ясо гомілки - 300 г

Также могут понадобиться:

  • Олія рослинна - 20 гр
  • Перець - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Каррі - 1 гр
  • Цибуля ріпчаста - 120 гр
  • Імбир - 30 гр
  • Часник - 10 гр
  • Томатна паста - 20 гр
  • Вершки - 40 гр
  • Сухий коріандр - 1 гр
  • Перець чіллі сухий - 1 гр

Приготування:

  1. Приготування соусу. Очистити і дрібно нарізати цибулю, імбир, часник. Тушкувати інгредієнти поступово додаючи томатну пасту, вершки, спеції. Готову суміш подрібнити в блендері.

  2. М'ясо гомілки нарізати шматочками, обсмажити на рослинній олії. Сіль і перець додати за смаком. Залити соусом каррі та тушкувати протягом 10-15 хвилин.
    Страва готова!

Сподобався рецепт? Поділіться або роздрукуйте!

показати усі рецепти