Куряче м’ясо — джерело високоякісних тваринних білків, які сприяють нормальному росту та розвитку дітей, підвищують імунітет.
Включайте курятину, переважно цільну, у раціон харчування школярів.
Завдяки мінералам, а особливу залізу, м’ясо — обов’язково в підлітковому віці.
Під час росту збільшується потреба організму у вітамінах (A, D, C, B6, B12 і фолієвій кислоті), мінералах (кальцій, залізо, фосфор), якими збагачене м’ясо курки.
Окрім цього, курятина — джерело незамінних лінолевої та альфа-ліноленової жирних кислот, вміст яких визначає біологічну цінність харчових продуктів.
Овочі є джерелом калію, органічних кислот, рослинних волокон. У поєднанні вони — користь для організму.
Курятина легко засвоюється та характеризується низькою алергенністю.
Зверніть увагу: зовнішній вигляд їжі впливає на харчові переваги, тому естетика дуже важлива в раціоні для дітей.
Смачна курка в хлібній скоринці, яка схожа на їжу із улюблених дітьми фільмів, стане справжнім помічником мам.