Зручно взяти з собою на роботу, прогулянку, в подорож, похід чи в дорогу
Чудово заряджає після спорту
Гарно смакує до фільму
Поєднується з салатиком чи гарніром
Нарізаємо цільне куряче філе завтовшки 2 мм
Додаємо трішки спецій
Сушимо у спеціальній сушці декілька годин
Сушка відбувається при температурі від +45 до +80 °C
Намагаємося не з'їсти все самі
«Хочеш перекусити чимось смачненьким?» – якось запитала Катя у Юлі. «Звичайно, хочу!», – відповіла подруга і навіть здивувалась – навіщо таке питати, краще б відразу пригостила. Але почула пропозицію, від якої неможливо було відмовитись: «То створімо поживний снек, яких ще не бувало! Щось нове, цікаве, що зручно їсти будь-де, що викликає бажання сказати – «хочу ще!» й запалює енергію».
На орендованій кухні ресторану вони знову і знову відпрацьовували рецепти, смаки та текстури. Доки не отримали ідеальний слайс – тоненький, хрумкий, смачнючий.
Так 2020 року дві українки, Катерина Вайдич та Юлія Кондрик, створили унікальний продукт – курячі слайси РЯБCHICK.
І вже сьогодні РЯБCHICK літає на крилах успіху. Він переїхав у новий «дім» на Вінницьку птахофабрику, де у нього є свій виробничий цех. А логотип РЯБCHICK потрапив до топу світових трендів 2021 року.
РЯБCHICK завоював вашу любов – за два роки вже розлетілося понад 1,5 мільйона пакувань курячих слайсів.
Чекайте на нові сюрпризи та нові смаки!