Думаєте, чим би потішити себе та рідних на свята? Можете навіть не вагатися та не гаяти час на роздуми – беріть Курочку у вишневому маринаді «Апетитна Наша Ряба», і всі будуть раді.
Швидко, смачно, зручно, апетитно, гарно, святково та духмяно – просто ідеальна страва. Не потрібно витрачати багато часу на приготування, не потрібно возитися з маринуванням – просто дістаєте з пакунка та запікаєте.
Курочка у вишневому маринаді дуже соковита, з ледь солодкуватим присмаком, запашна, пряна та ніжна водночас. У її маринаді – вишневе пюре, паприка та часник, які роблять м’ясо ароматним і забезпечують гарну золотаву скоринку. Вона смачна та самодостатня, але, звичайно, можна з нею готувати й складніші страви чи доповнювати овочами та гарнірами.
До святкового великоднього столу пропонуємо автентичну українську страву – курочку з пшеничною начинкою. До речі, на цю страву звернув увагу й відомий шеф-кухар Євген Клопотенко.
Приготування
1. Зваріть пшеницю: залийте водою у співвідношенні 1 : 3, посоліть, додайте суміш для узвару. Після закипання, зменште вогонь та варіть впродовж 30 хв.
2. Готову пшеницю змішайте з родзинками та курагою.
3. Начиніть курку пшеницею з сухофруктами та зашийте її кулінарною ниткою.
4. Поставте курку запікатися у розігріту до 180 °С духовку десь на 1 год 20 хв.
Така курочка гарно смакує з овочами. До речі, пшеницю можна замінити кукурудзяною крупою або іншими крупами, які вам до смаку.
З Великоднем! Запашної курочки та смачної пасочки вам!