час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
200 г |
|
2 шт. |
|
100 г |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
10 г |
|
40 г |
|
1 зубчик |
|
до смаку |
|
1 шт. |
Філе стегна солимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо. Креветки очищаємо і теж обсмажуємо.
Помідор ошпарюємо окропом протягом 30 секунд, знімаємо шкірку та нарізаємо кубиками. Також нарізаємо огірок.
Авокадо розрізаємо навпіл уздовж. Виймаємо кісточку та обережно відокремлюємо м'якоть від шкірки, щоб не пошкодити останню. Шкірка нам ще знадобиться як чаша, в яку ми накладатимемо салат. М'якоть нарізаємо.
Петрушку з часником нарізаємо і розтираємо у ступці разом з олією, сіллю та перцем. Якщо ступки немає, використовуйте блендер. Нарізані кубиками інгредієнти заправляємо перетертою сумішшю та перемішуємо.
Викладаємо готовий салат у чаші з авокадо і прикрашаємо скибочкою лимона.