Апельсиновий салат

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 10 шт
Олія рослинна 1 ст. л.
Апельсин 2 шт.
М'ята 1 гілочка
Капуста «Айсберг» 1/2 голівки
Олія оливкова 50 г
Помідори черрі 100 г
Квасоля стручкова 100 г
Спеції для грилю за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Куряче філе промити і розрізати вздовж на дві частини. Натерти сіллю, перцем і спецією гриль.

  2. Обсмажити на пательні з кожного боку по 5-7 хвилин на середньому вогні.

  3. Стручкову квасолю порізати на 2-3 частини (попередньо відрізавши кінці) і відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Потім охолодити, помістивши в лід (або різко помістити під струмінь холодної води на 3 хвилини). Це зробить квасолю хрусткою.

  4. Помідори черрі розрізати навпіл.

  5. Салат айсберг нарвати руками

  6. У одного апельсина видалити ножем шкірку і порізати на дольки, щоб залишилася тільки м'якоть.

  7. Приготувати соус: з одного апельсина вичавити сік, м'яту дрібно порубати. У високий стакан влити апельсиновий сік, оливкову олію і додати м'яту. Збити блендером до однорідної маси і посолити за смаком.

  8. Курячі філе порізати кубиками.

  9. Усі інгредієнти покласти в миску, додати соус і ретельно перемішати.