час приготування
30 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
10 шт |
|
1 ст. л. |
|
2 шт. |
|
1 гілочка |
|
1/2 голівки |
|
50 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Куряче філе промити і розрізати вздовж на дві частини. Натерти сіллю, перцем і спецією гриль.
Обсмажити на пательні з кожного боку по 5-7 хвилин на середньому вогні.
Стручкову квасолю порізати на 2-3 частини (попередньо відрізавши кінці) і відварити в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Потім охолодити, помістивши в лід (або різко помістити під струмінь холодної води на 3 хвилини). Це зробить квасолю хрусткою.
Помідори черрі розрізати навпіл.
Салат айсберг нарвати руками
У одного апельсина видалити ножем шкірку і порізати на дольки, щоб залишилася тільки м'якоть.
Приготувати соус: з одного апельсина вичавити сік, м'яту дрібно порубати. У високий стакан влити апельсиновий сік, оливкову олію і додати м'яту. Збити блендером до однорідної маси і посолити за смаком.
Курячі філе порізати кубиками.
Усі інгредієнти покласти в миску, додати соус і ретельно перемішати.