час приготування
40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
4 шт. |
|
200 г |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
100 г |
|
400 г |
|
400 г |
|
1 склянка |
|
1 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
2 шт. |
|
за смаком |
|
для смаження |
Беремо стегенця, солимо їх, перчимо, підсмажуємо до рум’яності та відкладаємо.
Бекон нарізаємо соломкою, моркву — брусочками, цибулю — дрібними кубиками та пасеруємо на помірному вогні до м’якості.
Тепер додаємо капусту і курку та, помішуючи, тушкуємо ще 20 хвилин. Після цього додаємо спеції, лавровий лист, курагу і пиво. Тушкуємо до м’якості.
Бігос можна подавати як холодним, так і гарячим.