Бігос з м'ясом стегна та курагою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегна курячі «Наша Ряба» 4 шт.
Бекон 200 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Курага 100 г
Капуста квашена 400 г
Капуста свіжа 400 г
Пиво темне 1 склянка
Коріандр 1 ст. л.
Майоран 1 ст. л.
Паприка 1 ст. л.
Лавровий лист 2 шт.
Сіль, перець за смаком
Олія для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Беремо стегенця, солимо їх, перчимо, підсмажуємо до рум’яності та відкладаємо.

  2. Бекон нарізаємо соломкою, моркву — брусочками, цибулю — дрібними кубиками та пасеруємо на помірному вогні до м’якості.

  3. Тепер додаємо капусту і курку та, помішуючи, тушкуємо ще 20 хвилин. Після цього додаємо спеції, лавровий лист, курагу і пиво. Тушкуємо до м’якості.

  4. Бігос можна подавати як холодним, так і гарячим.