Бургер з куркою і беконом

Американська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖1
Стегно 1 шт. (без кістки)
Булочка для бургерів 1 шт.
Бекон 2 шматочки
Листя салату 50 г
Помідор 1 шт.
Порошок паприки солодкої за смаком
Чебрець за смаком
Приправа для курки 1/2 ч. л.
Сметана 2 ст. л.
Часник 1 зубчик
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Промите куряче стегно пропустити через м'ясорубку або перебити блендером. В отриманий фарш додати сіль, перець, спеції і видавити дольку часнику.

  2. Листя салату і помідор помити, помідор порізати кружечками, а листя салату порвати руками на середні шматочки.

  3. Булочку розрізати навпіл.

  4. Приготувати соус: у мисці добре перемішати сметану і гірчицю, посолити.

  5. Обсмажити бекон на пательні без додавання масла, на тій же сковороді обсмажити фарш, попередньо зробивши з нього млинець (котлету) діаметром, аналогічним з булочкою.

  6. Обсмажити з кожного боку по 5-8 хвилин на середньому вогні.

  7. Кожну половинку булки змастити соусом. На нижню частину викласти салат, потім покласти бекон, помідори і зверху котлету і поверх котлети ще одну смужку бекону.

  8. Накрити зверху другою половинкою булки.