час приготування
30 хвилин
кількість
1персона
|
|
|
1 шт. (без кістки) |
|
1 шт. |
|
2 шматочки |
|
50 г |
|
1 шт. |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
1/2 ч. л. |
|
2 ст. л. |
|
1 зубчик |
|
за смаком |
|
за смаком |
Промите куряче стегно пропустити через м'ясорубку або перебити блендером. В отриманий фарш додати сіль, перець, спеції і видавити дольку часнику.
Листя салату і помідор помити, помідор порізати кружечками, а листя салату порвати руками на середні шматочки.
Булочку розрізати навпіл.
Приготувати соус: у мисці добре перемішати сметану і гірчицю, посолити.
Обсмажити бекон на пательні без додавання масла, на тій же сковороді обсмажити фарш, попередньо зробивши з нього млинець (котлету) діаметром, аналогічним з булочкою.
Обсмажити з кожного боку по 5-8 хвилин на середньому вогні.
Кожну половинку булки змастити соусом. На нижню частину викласти салат, потім покласти бекон, помідори і зверху котлету і поверх котлети ще одну смужку бекону.
Накрити зверху другою половинкою булки.