час приготування
3 години
кількість
4персони
|
|
|
|
|
100 г |
|
|
250 г |
|
|
10 г |
|
|
150 г |
|
|
5 г |
|
|
10 г |
|
|
1 шт. |
|
|
10 г |
|
|
2 зубчика |
|
|
25 г |
Розводимо у теплій воді дріжджі, борошно просіюємо, додаємо сіль і замішуємо тісто. Наприкінці додаємо оливкову олію та залишаємо на 2 години в холодильнику. А поки що можна відварити філе.
Дістаємо тісто. Формуємо хліб та викладаємо у форму для випікання, яку ставимо у тепле місце, щоб тісто підходило.
Через 30 хвилин, коли тісто вже підійшло, ставимо випікатися при температурі 220°С протягом 15-18 хвилин. Потім дістаємо, даємо охолонути та подаємо, нарізавши на шматочки.



