«Фокачча»‎ з філе, цибулею та оливками

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе куряче «Наша Ряба» 100 г
Мука пшенична 250 г
Дріжджі свіжі 10 г
Вода 150 г
Сіль 5 г
Оливкова олія 10 г
Цибуля червона солодка 1 шт.
Оливки 10 г
Часник 2 зубчика
Помідори в'ялені 25 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Розводимо у теплій воді дріжджі, борошно просіюємо, додаємо сіль і замішуємо тісто. Наприкінці додаємо оливкову олію та залишаємо на 2 години в холодильнику. А поки що можна відварити філе.

  2. Дістаємо тісто. Формуємо хліб та викладаємо у форму для випікання, яку ставимо у тепле місце, щоб тісто підходило.

  3. Через 30 хвилин, коли тісто вже підійшло, ставимо випікатися при температурі 220°С протягом 15-18 хвилин. Потім дістаємо, даємо охолонути та подаємо, нарізавши на шматочки.