час приготування
15 минут
кількість
4персони
|
|
|
200 г |
|
60 г |
|
1 шт. |
|
1 шт. |
|
100 г |
|
100 г |
|
50 г |
|
30 г |
|
|
|
|
100 г |
|
260 г |
|
40 г |
|
Беремо серця та розрізаємо їх уздовж навпіл. Солимо, перчимо і залишаємо маринуватись.
У зручному посуді змішуємо гранатовий сік, майонез, солодку гірчицю та сіль.
Яблуко, грушу, цибулю та огірок нарізаємо дольками, а виноград — навпіл.
На добре розігріту пательню великого розміру наливаємо трішки олії та обсмажуємо серця до готовності (приблизно 2–4 хвилини). Виймаємо їх у миску для змішування салату та на цій же пательні припускаємо яблука з грушею протягом 2–3 хвилин.
Тепер змішуємо яблука та груші з серцями. До них додаємо цибулю, огірок, виноград, соус та все це перемішуємо. Викладаємо на тарілку листя салату, а на них коктейль із сердець, груш та яблук, який ми щойно підготували. Зверху посипаємо гранатовими зернятками. Подаємо.