Фруктовий салат з серцями

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Серце

Серце
Дізнатися більше

Складові

✖4
Серця курячі «Наша Ряба» 200 г
Цибуля червона солодка 60 г
Яблуко 1 шт.
Груша 1 шт.
Огірок 100 г
Листя салату 100 г
Зерна граната 50 г
Виноград 30 г
Сіль, перець за смаком
Олія для смаження
Заправка
Сік гранатовий 100 г
Майонез 260 г
Гірчиця солодка 40 г
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Беремо серця та розрізаємо їх уздовж навпіл. Солимо, перчимо і залишаємо маринуватись.

  2. У зручному посуді змішуємо гранатовий сік, майонез, солодку гірчицю та сіль.

  3. Яблуко, грушу, цибулю та огірок нарізаємо дольками, а виноград — навпіл.

  4. На добре розігріту пательню великого розміру наливаємо трішки олії та обсмажуємо серця до готовності (приблизно 2–4 хвилини). Виймаємо їх у миску для змішування салату та на цій же пательні припускаємо яблука з грушею протягом 2–3 хвилин.

  5. Тепер змішуємо яблука та груші з серцями. До них додаємо цибулю, огірок, виноград, соус та все це перемішуємо. Викладаємо на тарілку листя салату, а на них коктейль із сердець, груш та яблук, який ми щойно підготували. Зверху посипаємо гранатовими зернятками. Подаємо.