Галантин з омлетом та кропом

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Тушка

Тушка
Дізнатися більше

Складові

✖6
Тушка 1 шт.
Яйця 8 шт.
Кріп 1 пучок
Олія рослинна 1 ст. л.
Масло вершкове 50 г
Білий перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Необхідно приготувати яєчну кашку. Для цього яйця розбити в миску, перемішати та обсмажити на суміші масел, не допускаючи утворення сухих пластівців.

  2. В охолоджену кашку додати нашаткований кріп.

  3. Зробивши розріз через спину, з цілої тушки видалити всі кістки, присипати тушку білим перцем.

  4. На тушку викласти яєчну кашку, згорнути рулетом, а сам рулет щільно загорнути в харчову плівку та перев’язати ниткою.

  5. Готувати на пару в плівці не менше 80 хвилин.

  6. Готовий гарячий галантин поставити під прес. Перед подачею на стіл нарізати.