час приготування
2 години
кількість
6персон
|
|
|
1 шт. |
|
8 шт. |
|
1 пучок |
|
1 ст. л. |
|
50 г |
|
за смаком |
Необхідно приготувати яєчну кашку. Для цього яйця розбити в миску, перемішати та обсмажити на суміші масел, не допускаючи утворення сухих пластівців.
В охолоджену кашку додати нашаткований кріп.
Зробивши розріз через спину, з цілої тушки видалити всі кістки, присипати тушку білим перцем.
На тушку викласти яєчну кашку, згорнути рулетом, а сам рулет щільно загорнути в харчову плівку та перев’язати ниткою.
Готувати на пару в плівці не менше 80 хвилин.
Готовий гарячий галантин поставити під прес. Перед подачею на стіл нарізати.