топ-рецепт

Гомілки курячі Чіліндрон (al Chilindrón)

Іспанська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Гомілка 8 шт.
Помідор 4 шт.
Перець болгарський 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Олія оливкова 2 ст. л.
Вино біле сухе 250 мл
Шинка «Екстра» 100 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Кожну гомілку розрубати навпіл та обсмажити в оливковій олії до золотистого кольору.

  2. Окремо у сотейнику обсмажити нарізані помідори, цибулю, перець та часник.

  3. До овочів додати курку та тушкувати 15 хвилин.

  4. Влити вино та покласти нарізану маленькими кубиками шинку.

  5. Тушкувати до готовності курки ще близько 30 хвилин.