Гострі курячі крила «Баффало»

Американська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖5
Крило 1 кг
Масло вершкове 70 г
Олія рослинна для смаження
Селера 1 стебло
Морква 1 шт.
Огірок 1 шт.
Соус «Табаско» 30 мл
Соус «Блю-Чіз» або «Тар-Тар» 200 мл

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі крила розрізати навпіл. Нагріти олію в сковорідці (або фритюрі) до високої температури. Акуратно покласти туди крильця та готувати до золотої скоринки.

  2. Селеру, моркву і огірок нарізати брусками по 0,5 см (для гарніру).

  3. Розтопити в мисці вершкове масло, додати 30 г соусу «Табаско» (соус достатньо гострий, тому для тих, хто полюбляє більш насичений гострий смак можна додати більше).

  4. Смажені готові крильця покласти на серветку, щоб позбутися зайвого жиру.

  5. Ретельно перемішати крильця з отриманим гострим соусом.

  6. Крила подавайте до столу з овочами і соусом «Блю-Чіз» або «Тар-Тар» (на вибір).

  7. Як приготувати соуси самостійно «Табаско»: 50 г перцю чилі змішати в блендері з 50 г оцту. Дати настоятися ніч, а потім процідити. «Блю-Чіз»: 60 г майонезу змішати в блендері з 40 г сиру «Дор блу» або «Рокфор» (або з будь-яким іншим сиром з блакитною цвіллю). «Тар-Тар»: 150 г майонезу змішати в блендері з 1 ч. л. лимонного соку, 50 г маринованих огірків, кропом та чорним меленим перцем.