Грудка су-від з грибним соусом

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Курочка су-від

Курочка су-від
Дізнатися більше

Складові

✖2
м'ясо грудки курочки су-від ТМ «Наша Ряба» 200-300 г
цибуля 100 г
часник 20 г
гриби шампіньйони 300 г
вершки 200 г
зелень 10 г
олія 70 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Цибулю та часник нарізати, обсмажити на рослинній олії

  2. Додати гриби, нарізані пластинами, і обсмажити до золотистого кольору

  3. Додати вершки, сік з пакета курочки та довести до кипіння

  4. М'ясо грудки нарізати шматочками, перекласти в каструлю або глибоку сковорідку, залити соусом і прогріти 10 хв на повільному вогні

  5. Прикрасити зеленню за смаком