топ-рецепт

Хрумкі курячі гомілки в паніровці

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка

Гомілка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Гомілка 8 шт.
Часник порошок сухий 1 ч. л.
Прованські трави 1 ч. л.
Чіпси кукурудзяні 1 склянка
Яйця 1 шт.
Борошно 1 ст. л.
Томатна паста 200 г
Цибуля зелена 8 стебел
Хліб для тостів 4 шт.
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі гомілки посипати сухим часником та сумішшю трав.

  2. Кукурудзяні чіпси подрібнити в кухонному комбайні та змішати з борошном.

  3. З яйця приготувати льєзон, трохи збивши його вінчиком.

  4. Гомілки опустити в льєзон, потім панірувати в суміші чіпсів та борошна.

  5. Обсмажити гомілки у фритюрі та довести до готовності в духовій шафі.

  6. Хлібні тости обсмажити, покласти на кожен три готові гомілки, скріпити гомілки пером ошпареної зеленої цибулі.

  7. Подавати з томатним соусом.