час приготування
50 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
8 шт. |
|
1 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
1 склянка |
|
1 шт. |
|
1 ст. л. |
|
200 г |
|
8 стебел |
|
4 шт. |
|
для смаження |
Курячі гомілки посипати сухим часником та сумішшю трав.
Кукурудзяні чіпси подрібнити в кухонному комбайні та змішати з борошном.
З яйця приготувати льєзон, трохи збивши його вінчиком.
Гомілки опустити в льєзон, потім панірувати в суміші чіпсів та борошна.
Обсмажити гомілки у фритюрі та довести до готовності в духовій шафі.
Хлібні тости обсмажити, покласти на кожен три готові гомілки, скріпити гомілки пером ошпареної зеленої цибулі.
Подавати з томатним соусом.