час приготування
1 година 30 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
1/2 шт |
|
50 г |
|
50 г |
|
2 зубчики |
|
за смаком |
|
20 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Крила помити, обсушити.
У глибокій мисці змішати крила, майонез, вустерський соус, подрібнений часник, рослинну олію, сіль, перець і приправу гриль.* Вустерський соус – кисло-солодкий, злегка пікантний ферментований англійський соус, що готується на основі оцту, цукру і риби.
Усе ретельно перемішати. Маринувати можна як заздалегідь, так і перед приготуванням (на природі).
Викласти крила на шашличну сітку і смажити на вугіллі (середньому) з кожного боку по 15-20 хвилин.