Хрусткі курячі крильця на грилі

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖2
Крило 1/2 шт
Майонез 50 г
Соус вустерський 50 г
Часник 2 зубчики
Спеції для грилю за смаком
Олія рослинна 20 г
Сіль за смаком
Перець за смаком
Цукор за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Крила помити, обсушити.

  2. У глибокій мисці змішати крила, майонез, вустерський соус, подрібнений часник, рослинну олію, сіль, перець і приправу гриль.* Вустерський соус – кисло-солодкий, злегка пікантний ферментований англійський соус, що готується на основі оцту, цукру і риби.

  3. Усе ретельно перемішати. Маринувати можна як заздалегідь, так і перед приготуванням (на природі).

  4. Викласти крила на шашличну сітку і смажити на вугіллі (середньому) з кожного боку по 15-20 хвилин.