Хрусткі курячі ніжки у вівсяній паніровці

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Гомілка без шкіри

Гомілка без шкіри
Дізнатися більше

Складові

✖1
Гомілки без шкіри від ТМ «Наша Ряба» 4 шт.
Вівсяні пластівці 100 г
Паприка сушена 1 ст. л.
Яйце 1 шт.
Чебрець сушений 1 ч. л.
Часник сушений 1 ч. л.
Червоний гострий перець мелений 1 ч. л.
Сіль, чорний перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Підсушуємо курячі ніжки паперовим рушником.

  2. У невелику миску розбиваємо яйце та збиваємо до однорідної консистенції.

  3. В окремій мисці змішуємо вівсяні пластівці зі спеціями та сіллю.

  4. Паніруємо ніжки у наступній послідовності: пластівці – яйце − пластівці.

  5. Викладаємо на деко та запікаємо в духовці протягом 30 хв при температурі 180°С.