Карі-салат з куркою

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегенця курячі «Наша Ряба» 250 г
Листя салату 100 г
Мандарини 10 шт.
Огірок свіжий 80 г
Перець солодкий 120 г
Морква 100 г
Сухарики 30 г
Часник 1 зубок
Сіль, перець за смаком
Заправка
Карі ½ ч. л.
Крохмаль 1 ч. л.
Сік фруктовий 200 г
Соєвий соус 30 г
Олія рослинна 30 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. ЗАПРАВКА:

  2. У каструльці змішуємо всі інгредієнти для заправки. Ставимо на невеликий вогонь та, постійно помішуючи вінчиком, щоб не утворювались грудки, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню та даємо охолонути, продовжуючи помішувати, щоб не утворювалась плівка.

  3. САЛАТ:

  4. Курячі стегенця та моркву відварюємо. Натираємо часник або використовуємо прес, а всі інші інгредієнти нарізаємо великими шматочками. Змішуємо все, додаємо подрібнений часник та заправку. Подаємо.