час приготування
30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
250 г |
|
100 г |
|
10 шт. |
|
80 г |
|
120 г |
|
100 г |
|
30 г |
|
1 зубок |
|
|
½ ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
200 г |
|
30 г |
|
30 г |
ЗАПРАВКА:
У каструльці змішуємо всі інгредієнти для заправки. Ставимо на невеликий вогонь та, постійно помішуючи вінчиком, щоб не утворювались грудки, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню та даємо охолонути, продовжуючи помішувати, щоб не утворювалась плівка.
САЛАТ:
Курячі стегенця та моркву відварюємо. Натираємо часник або використовуємо прес, а всі інші інгредієнти нарізаємо великими шматочками. Змішуємо все, додаємо подрібнений часник та заправку. Подаємо.