Кебаб з курки

Іранська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Стегно

Стегно
Дізнатися більше

Складові

✖4
Стегно 6 шт. (без кістки)
Кінза 20 г
Петрушка 20 г
Часник 5 зубчиків
Цибуля ріпчаста 2 шт
Приправа «Хмелі-сунелі» за смаком
Перець за смаком
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі стегна обмити і перекрутити на м'ясорубці.

  2. Кінзу, петрушку і часник дрібно посікти. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси, посолити, поперчити і додати «Хмелі-сунелі».

  3. У каструлі або глибокій мисці добре вибити фарш (Щоб у ньому було менше повітря. Для цього потрібно взяти в руку фарш і сильно кинути в каструлю. Повторювати цей процес 5 хвилин). Краще приготувати фарш вдома, напередодні виїзду.

  4. Щільно наліпити фарш на шампура в формі сосисок і обсмажити на вугіллі (готувати і перевертати як шашлик).