час приготування
1 година 50 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
6 шт. (без кістки) |
|
20 г |
|
20 г |
|
5 зубчиків |
|
2 шт |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Курячі стегна обмити і перекрутити на м'ясорубці.
Кінзу, петрушку і часник дрібно посікти. Цибулю нарізати дрібним кубиком. Усі інгредієнти змішати до однорідної маси, посолити, поперчити і додати «Хмелі-сунелі».
У каструлі або глибокій мисці добре вибити фарш (Щоб у ньому було менше повітря. Для цього потрібно взяти в руку фарш і сильно кинути в каструлю. Повторювати цей процес 5 хвилин). Краще приготувати фарш вдома, напередодні виїзду.
Щільно наліпити фарш на шампура в формі сосисок і обсмажити на вугіллі (готувати і перевертати як шашлик).