час приготування
1 година 10 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
300 г |
|
200 г |
|
2 шт. |
|
100 г |
|
3 шт. |
|
1 шт. |
|
20 г |
|
Кориця за смаком |
Беремо яблука, очищаємо їх та нарізаємо великими кубиками. Підсмажуємо на вершковому маслі до напівготовності з додаванням цукру та кориці.
Цибулю нарізаємо півкільцями і припускаємо до м’якості на вершковому маслі. Солимо та перчимо. В кінці додаємо печінку та обсмажуємо її зовні, але не до готовності.
Розкатуємо та викладаємо тісто у форму для випікання. Рівномірно розподіляємо печінку і яблука та закриваємо зверху сіткою з тіста. Змащуємо збитим яйцем і випікаємо при температурі 165 °С протягом 40–60 хвилин.