Кіш з тельбухами та яблуками

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Печінка

Печінка
Дізнатися більше

Складові

✖4
Печінка куряча «Наша Ряба» 300 г
Тісто листкове 200 г
Яйце куряче 2 шт.
Масло вершкове 100 г
Яблука 3 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Цукор 20 г
Сіль, перець за смаком Кориця за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Беремо яблука, очищаємо їх та нарізаємо великими кубиками. Підсмажуємо на вершковому маслі до напівготовності з додаванням цукру та кориці.

  2. Цибулю нарізаємо півкільцями і припускаємо до м’якості на вершковому маслі. Солимо та перчимо. В кінці додаємо печінку та обсмажуємо її зовні, але не до готовності.

  3. Розкатуємо та викладаємо тісто у форму для випікання. Рівномірно розподіляємо печінку і яблука та закриваємо зверху сіткою з тіста. Змащуємо збитим яйцем і випікаємо при температурі 165 °С протягом 40–60 хвилин.