час приготування
60 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
1 тушка |
|
2 гілочки |
|
3 гілочки |
|
1 шт |
|
200 мл |
|
3 зубчики |
|
200 г |
|
100 г |
|
100 г |
|
200 г |
|
100 г |
|
за смаком |
|
30 г |
Нарізаємо моркву великими шматочками. Бекон нарізаємо невеликими кубиками.
У розігрітій з олією каструльці обсмажуємо курочку до рум’яного кольору. Відкладаемо курку на тарілку. У цю ж каструльку кладемо маленьку картоплю, моркву, бекон та цибулю цілою.
Коли все майже готове, додаємо трави та часник і готуємо ще 1 хв.
До смажених овочів у каструльку додаємо обсмажену курочку. Виливаємо вино та випарюємо його, доки не залишиться половина.
Додаємо склянку води, вершкове масло, накриваємо кришкою та тушкуємо 50 хв при помірній температурі.
Готову страву викладаємо на тарілки, прикрашаємо травами та подаємо на стіл.