час приготування
30 хвилин
кількість
3-4персони
|
|
|
1 уп (400 г) |
|
50 г |
|
2 шт. |
|
50 г |
|
за смаком |
|
5 г |
Пластівці змішати з яйцями та вершками в мисці, дати набухнути 5 хв
Після цього до суміші додати фарш «Філейний», січений кріп, сіль. Для того, щоб фарш був однорідним та ніжним, його треба добре вимішати: 5-7 разів, піднявши та жбурнувши фарш об дно миски. Це витисне надлишки повітря в фарші та не дасть розпастися котлеткам.
Ділимо фарш на 9-10 частин. Та формуємо овальні котлетки. Щоб вони були охайними, руки змочуємо у воді після формування кожної котлетки, так фарш не буде прилипати до рук.
Сформовані котлети готуємо на пару 10-15 хв, або запікаємо 20 хв при 150 °C з додаванням води у 2 см у форму для запікання, щоб додати вологи в процес приготування.