Котлети «Фітнес» із зеленню

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Фарш «Філейний»

Фарш «Філейний»
Дізнатися більше

Складові

✖3-4
Фарш «Філейний» «Наша Ряба» 1 уп (400 г)
Вівсяні пластівці швидкого приготування 50 г
Яйця курячі 2 шт.
Вершки 10% 50 г
Сіль за смаком
Зелень (кріп) 5 г

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Пластівці змішати з яйцями та вершками в мисці, дати набухнути 5 хв

  2. Після цього до суміші додати фарш «Філейний», січений кріп, сіль. Для того, щоб фарш був однорідним та ніжним, його треба добре вимішати: 5-7 разів, піднявши та жбурнувши фарш об дно миски. Це витисне надлишки повітря в фарші та не дасть розпастися котлеткам.

  3. Ділимо фарш на 9-10 частин. Та формуємо овальні котлетки. Щоб вони були охайними, руки змочуємо у воді після формування кожної котлетки, так фарш не буде прилипати до рук.

  4. Сформовані котлети готуємо на пару 10-15 хв, або запікаємо 20 хв при 150 °C з додаванням води у 2 см у форму для запікання, щоб додати вологи в процес приготування.