час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
1 шт |
|
30 г |
|
100 г |
|
1/4 шт |
|
1/4 шт |
|
1 зубчик |
|
1 шт |
|
100 г |
|
50 г |
|
1 шт |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Для приготування кростіні в поході, потрібно попередньо підготувати м'ясо і соус.
Куряче філе помити, обсушити. Нарізати філе впоперек медальйонами товщиною 0,5 см.
Обсмажити з кожного боку по 7-10 хвилин. Посолити, поперчити і відставити.
Приготувати соус: в сотейник подавити томати у власному соку і тушкувати на маленькому вогні 5 хвилин. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на дрібній тертці. Часник нарізати пластинками. Перебити в блендері томати, додати овочі (цибулю, моркву) і тушкувати 10 хвилин. Потім знову збити блендером, посолити, поперчити, додати цукор і довести до кипіння. Відставити холонути.
Помістити м'ясо і соус в ємності і взяти з собою.
Взяти інші інгредієнти, які не вимагають попередньої підготовки (сир, помідор, маслини, спеція «Прованські трави» і багет).
У поході потрібно нарізати сир пластинками, маслини розрізати навпіл, помідор так само розрізати навпіл і нарізати тонкими пластинами (вийдуть півкільця).
Багет розрізати на 2 частини, а потім кожну половинку розрізати ще уздовж.
Намазати половинки багета соусом, викласти філе, половинки маслин, помідор, посипати прованськими травами і накрити пластинками сиру.
Викласти на сітку для грилю і обсмажувати на вугіллі (коли будете перевертати сиром вниз, не варто тримати довго, окільки сир дуже швидко плавиться і може витекти крізь сітку).
*Кростіні можна приготувати і в домашніх умовах. Для цього кожен шматочок багета потрібно викласти на деко і запікати в духовій шафі при температурі 180-200 градусів 10-15 хвилин.