Кростіні

Італійська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 1 шт
Маслини без кісточок 30 г
Томати у власному соку 100 г
Цибуля ріпчаста 1/4 шт
Морква 1/4 шт
Часник 1 зубчик
Помідор 1 шт
Сир «Російський» 100 г
Олія рослинна 50 г
Багет 1 шт
Прованські трави за смаком
Сіль за смаком
Цукор за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Для приготування кростіні в поході, потрібно попередньо підготувати м'ясо і соус.

  2. Куряче філе помити, обсушити. Нарізати філе впоперек медальйонами товщиною 0,5 см.

  3. Обсмажити з кожного боку по 7-10 хвилин. Посолити, поперчити і відставити.

  4. Приготувати соус: в сотейник подавити томати у власному соку і тушкувати на маленькому вогні 5 хвилин. Цибулю нарізати дрібним кубиком, моркву натерти на дрібній тертці. Часник нарізати пластинками. Перебити в блендері томати, додати овочі (цибулю, моркву) і тушкувати 10 хвилин. Потім знову збити блендером, посолити, поперчити, додати цукор і довести до кипіння. Відставити холонути.

  5. Помістити м'ясо і соус в ємності і взяти з собою.

  6. Взяти інші інгредієнти, які не вимагають попередньої підготовки (сир, помідор, маслини, спеція «Прованські трави» і багет).

  7. У поході потрібно нарізати сир пластинками, маслини розрізати навпіл, помідор так само розрізати навпіл і нарізати тонкими пластинами (вийдуть півкільця).

  8. Багет розрізати на 2 частини, а потім кожну половинку розрізати ще уздовж.

  9. Намазати половинки багета соусом, викласти філе, половинки маслин, помідор, посипати прованськими травами і накрити пластинками сиру.

  10. Викласти на сітку для грилю і обсмажувати на вугіллі (коли будете перевертати сиром вниз, не варто тримати довго, окільки сир дуже швидко плавиться і може витекти крізь сітку).

  11. *Кростіні можна приготувати і в домашніх умовах. Для цього кожен шматочок багета потрібно викласти на деко і запікати в духовій шафі при температурі 180-200 градусів 10-15 хвилин.