Крученики в соусі з лісових грибів та ялівцем

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе для відбивної

Філе для відбивної
Дізнатися більше

Складові

✖3-4
Філе для відбивної «Наша Ряба» 400 г
Гриби лісові 400 г
Вершки 18% 400 г
Цибуля 100 г
Ялівець 1 ст. л.
Петрушка 40 г
Часник за смаком
Олія для смаження
Сіль, перець за смаком
Чебрець 1 гілочка

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Цибулю та гриби нарізаємо соломкою, обсмажуємо з часником та петрушкою до готовності. Знімаємо з вогню та відставляємо.

  2. Філе злегка відбиваємо. Додаємо сіль та перець.

  3. Закладаємо в середину гриби з цибулею (2/3 частини) та загортаємо в рулетики.

  4. Обсмажуємо рулетики і викладаємо в форму для запікання. Додаємо залишок грибів з цибулею, розтертий ялівець, чебрець. Заливаємо вершками та запікаємо при температурі 180°С 25 хв.

  5. Готові крученики прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл.