час приготування
50 хвилин
кількість
3-4персони
|
|
|
400 г |
|
400 г |
|
400 г |
|
100 г |
|
1 ст. л. |
|
40 г |
|
за смаком |
|
для смаження |
|
за смаком |
|
1 гілочка |
Цибулю та гриби нарізаємо соломкою, обсмажуємо з часником та петрушкою до готовності. Знімаємо з вогню та відставляємо.
Філе злегка відбиваємо. Додаємо сіль та перець.
Закладаємо в середину гриби з цибулею (2/3 частини) та загортаємо в рулетики.
Обсмажуємо рулетики і викладаємо в форму для запікання. Додаємо залишок грибів з цибулею, розтертий ялівець, чебрець. Заливаємо вершками та запікаємо при температурі 180°С 25 хв.
Готові крученики прикрашаємо зеленню та подаємо на стіл.