Крильця «Екзотик»

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖4
Крило «Наша Ряба» 1 пакування
Перець солодкий червоний 1 шт.
Ананас консервований 2 ст. л.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Корінь імбиру свіжий 1-2 см
Яблучний оцет 1 ст. л.
Мед 2 ст. л.
Перець чилі сухий 1/3 ч. л.
Сіль 1 ч. л.
Вода 2 склянки

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Крильця обмити, обсушити. Цибулю, перець та ананаси нарізати маленькими шматочками. Закип'ятити воду, додати подрібнену цибулю, варити 1 хвилину. Додати перець, імбир, мед, гострий перець та сіль. Трохи проварити, додати шматочки ананасу та яблучний оцет, зняти маринад з вогню.

  2. Одразу залити ним крильця. Дати охолонути та витримати у маринаді не менш, ніж дві години. Якщо залишити крильця у маринаді на довший час, то треба тримати у холодильнику.

  3. В розігріту сковорідку налити рослинну олію та смажити крильця по 10 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Потім накрити кришкою, зменшити вогонь та готувати ще 10 хвилин.

  4. Якщо бракує часу, можна в якості маринаду використовувати готовий соус «Екзотік». Тоді крильця треба підсолити окремо, потім змастити їх соусом та витримати півгодини. Смажити так само.