час приготування
2 години 40 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
1 пакування |
|
1 шт. |
|
2 ст. л. |
|
1 шт. |
|
1-2 см |
|
1 ст. л. |
|
2 ст. л. |
|
1/3 ч. л. |
|
1 ч. л. |
|
2 склянки |
Крильця обмити, обсушити. Цибулю, перець та ананаси нарізати маленькими шматочками. Закип'ятити воду, додати подрібнену цибулю, варити 1 хвилину. Додати перець, імбир, мед, гострий перець та сіль. Трохи проварити, додати шматочки ананасу та яблучний оцет, зняти маринад з вогню.
Одразу залити ним крильця. Дати охолонути та витримати у маринаді не менш, ніж дві години. Якщо залишити крильця у маринаді на довший час, то треба тримати у холодильнику.
В розігріту сковорідку налити рослинну олію та смажити крильця по 10 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Потім накрити кришкою, зменшити вогонь та готувати ще 10 хвилин.
Якщо бракує часу, можна в якості маринаду використовувати готовий соус «Екзотік». Тоді крильця треба підсолити окремо, потім змастити їх соусом та витримати півгодини. Смажити так само.