Крильця в соусі «Карі»

Індійська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖4
Крило «Наша Ряба» 1 пакування
Соус
Зерна гірчиці 2 ч. л.
Корінь імбиря свіжий 2-3 см
Часник 4 зубчика
Перець чилі червоний 1 шт.
Перець чилі зелений 3 шт.
Цибуля ріпчаста 3 шт.
Помідори 4 шт.
Закваска кисломолочна 1 склянка
Куркума 1 ст. л.
Сік лимона 1 ст. л.
Цукор до смаку
Вода 1 склянка

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Крильця промити, обсушити.

  2. Перці чилі вимити, обсушити, розрізати вздовж на дві частини, видалити зерна, нарізати невеликими шматочками. Імбир очистити, натерти на дрібній тертці. Цибулю подрібнити.

  3. У глибоку сковороду (вок, казан) налити півсклянки олії, розігріти на середньому вогні. Додати зерна гірчиці, трохи обсмажити. Потім зменшити вогонь, додати зерна пажитника. Дуже швидко вони почнуть потріскувати, треба одразу додати до сковорідки перці чилі, перемішати. Через хвилину додати імбир та цибулю. Тушкувати 5 хвилин. Додати куркуму, перемішати. Томати нарізати кубиками, викласти у соус. Готувати все кілька хвилин. Додати воду, закваску, сіль, цукор та сік лимона. Прокип'ятити 5 хвилин.

  4. На іншій сковорідці обсмажити на олії крильця з усіх боків, до утворення рівномірної золотавої скоринки. Викласти обсмажені крильця в соус і тушкувати 20 хвилин на невеликому вогні.