час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
1 пакування |
|
2 ч. л. |
|
2-3 см |
|
4 зубчика |
|
1 шт. |
|
3 шт. |
|
3 шт. |
|
4 шт. |
|
1 склянка |
|
1 ст. л. |
|
1 ст. л. |
|
до смаку |
|
1 склянка |
Крильця промити, обсушити.
Перці чилі вимити, обсушити, розрізати вздовж на дві частини, видалити зерна, нарізати невеликими шматочками. Імбир очистити, натерти на дрібній тертці. Цибулю подрібнити.
У глибоку сковороду (вок, казан) налити півсклянки олії, розігріти на середньому вогні. Додати зерна гірчиці, трохи обсмажити. Потім зменшити вогонь, додати зерна пажитника. Дуже швидко вони почнуть потріскувати, треба одразу додати до сковорідки перці чилі, перемішати. Через хвилину додати імбир та цибулю. Тушкувати 5 хвилин. Додати куркуму, перемішати. Томати нарізати кубиками, викласти у соус. Готувати все кілька хвилин. Додати воду, закваску, сіль, цукор та сік лимона. Прокип'ятити 5 хвилин.
На іншій сковорідці обсмажити на олії крильця з усіх боків, до утворення рівномірної золотавої скоринки. Викласти обсмажені крильця в соус і тушкувати 20 хвилин на невеликому вогні.