Крильця в томатному соусі

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Крило

Крило
Дізнатися більше

Складові

✖4
Крило 500 г
Томатна паста 100 г
Кетчуп 2-3 ст. л.
Часник 2-3 зубця
Перець за смаком
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Крильця промити, дати стекти воді і розрізати кожне крильце на 2 частини по суглобах. Якщо Ви візьмете крила різані, нічого різати не потрібно.

  2. Приготувати маринад: в каструльку або іншу ємність, де будуть маринуватися крила, покласти порізані крильця, додати томатну пасту, кетчуп, дрібно порізаний або пропущений через часничницю часник, сіль і перець. Все добре перемішати і залишити маринуватися на 2-4 години, можна на ніч.

  3. Деко для запікання змастити маслом і викласти на нього крильця в один шар.

  4. Запікати на середньому вогні до готовності, стежачи, щоб крила не підгоріли.