час приготування
2 години 30 хвилин
кількість
4персони
|
|
|
500 г |
|
100 г |
|
2-3 ст. л. |
|
2-3 зубця |
|
за смаком |
|
за смаком |
Крильця промити, дати стекти воді і розрізати кожне крильце на 2 частини по суглобах. Якщо Ви візьмете крила різані, нічого різати не потрібно.
Приготувати маринад: в каструльку або іншу ємність, де будуть маринуватися крила, покласти порізані крильця, додати томатну пасту, кетчуп, дрібно порізаний або пропущений через часничницю часник, сіль і перець. Все добре перемішати і залишити маринуватися на 2-4 години, можна на ніч.
Деко для запікання змастити маслом і викласти на нього крильця в один шар.
Запікати на середньому вогні до готовності, стежачи, щоб крила не підгоріли.