Курка, смажена з травами

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Тушка

Тушка
Дізнатися більше

Складові

✖2
Тушка 1-2 шт
Лимонний сік - для смаження 1-2 шт
Цукор 1 ч. л.
Перець гострий свіжий за смаком
Масло вершкове 50 г
Прованські трави 2 ч. л.
Часник порошок сухий 1-2 ч. л.
Олія рослинна для смаження

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Половину курки відбити через харчову плівку.

  2. Збризнути лимонним соком та смажити на олії зі сторони шкіри на сильному вогні під пресом.

  3. Коли шкірка стане золотистого кольору, курку перевернути та смажити під пресом 5 хвилин на середньому вогні.

  4. Посипати курку зі всіх сторін сухими травами та часником.

  5. Смажити до готовності під пресом на малому вогні з обох боків, додавши вершкове масло.