Курка у вині з мандаринами

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Четвертина задня

Четвертина задня
Дізнатися більше

Складові

✖4
Четвертина куряча «Наша Ряба» 4 шт.
Мандарини 8 шт.
Мед 100 г
Вино Совіньйон Блан 150 г
Розмарин 2 гілочки
Часник 4 зубчики
Горіх мускатний 1 дрібка
Сіль, перець за смаком
Олія оливкова 2-3 ст. л.

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Очищуємо мандарин та нарізаємо. Цедру натираємо на дрібну тертку.

  2. Часник розтираємо з сіллю та розмарином. Додаємо цедру, мандарини, мед, вино, мускатний горіх, оливкову олію та натираємо отриманою сумішшю курочку. Залишаємо її в холодильнику на 4–5 годин.

  3. Виймаємо, викладаємо на пергамент та запікаємо при температурі 165 °С протягом 45–55 хвилин.