Куряча грудка по-тайськи

Тайська

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 2 шт.
Перець болгарський 1/2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Перець чилі 10 г
Часник 2 зубчики
Соєвий соус 50 г
Олія рослинна 50 г
Сіль до смаку
Перець до смаку

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Курячі грудки, болгарський перець і цибулину нарізати середньою соломкою.

  2. З перцю чилі видалити насіння і нарізати кружечками. Часник нарізати дрібним кубиком.

  3. На розігрітій сковороді обсмажити цибулю, потім додати філе, потім болгарський перець, часник і перець чилі.

  4. Залити вміст соєвим соусом і протушкувати протягом 3-5 хвилин.

  5. Посолити і поперчити до смаку.

  6. Подавати з будь-яким гарніром. Найкраще смакуватиме з рисом або картоплею.