Куряча лазанья під соусом помодоро

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе стегна

Філе стегна
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе стегна куряче «Наша Ряба» 4 шт.
Листки лазаньї 10 шт.
Помідор 4 шт.
Вершки 200 г
Сир 300 г
Молоко 1 л
Масло вершкове 100 г
Борошно пшеничне 2 ст. л.
Базилік 1 гілочка
Сіль, перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Філе стегна подрібнюємо, обсмажуємо і тушкуємо у вершках. Додаємо сіль і перець.

  2. Масло розпускаємо на гарячій пательні, насипаємо в нього борошно, вливаємо молоко і варимо до загустіння. Додаємо сіль і перець.

  3. Листки лазаньї готуємо, чітко дотримуючись інструкції.

  4. Дно ємності для запікання змащуємо соусом, викладаємо на нього листок лазаньї, потім курку, за нею помідори кільцями. Повторюємо по колу у такій самій послідовності.

  5. Останній шар продуктів змащуємо соусом і покриваємо шаром тертого сиру. Запікаємо при 180 °С протягом 30 хвилин. Подаємо, прикрасивши базиліком.