час приготування
2 години
кількість
4персони
|
|
|
4 шт. |
|
10 шт. |
|
4 шт. |
|
200 г |
|
300 г |
|
1 л |
|
100 г |
|
2 ст. л. |
|
1 гілочка |
|
за смаком |
Філе стегна подрібнюємо, обсмажуємо і тушкуємо у вершках. Додаємо сіль і перець.
Масло розпускаємо на гарячій пательні, насипаємо в нього борошно, вливаємо молоко і варимо до загустіння. Додаємо сіль і перець.
Листки лазаньї готуємо, чітко дотримуючись інструкції.
Дно ємності для запікання змащуємо соусом, викладаємо на нього листок лазаньї, потім курку, за нею помідори кільцями. Повторюємо по колу у такій самій послідовності.
Останній шар продуктів змащуємо соусом і покриваємо шаром тертого сиру. Запікаємо при 180 °С протягом 30 хвилин. Подаємо, прикрасивши базиліком.