час приготування
3 години
кількість
4персони
|
|
|
4 шт. |
|
2 шт. |
|
4-5 зубчиків |
|
за смаком |
|
за смаком |
Обмити четвертину задню, висушити паперовим рушником і поставити варити в каструлі. Додати цілі зубчики часнику, цілу цибулину, сіль і перець.
Варити 2-2,5 години на повільному вогні.
Дістати курку, нехай холоне. Необхідно процідити бульйон і випарити на 1 третину (бульйону повинно залишитися 500-600 мл).
Охолоджену курку відокремити від кістки та шкури, м'ясо розділити на рівні, невеликі частини.
Туго начинити банку м’ясом курки і залити його киплячим бульйоном.
Прослідкувати, щоб все повітря з банки вийшло. Можна злегка постукати банкою об стіл, попередньо постеливши на нього рушник. Дати охолонути до кімнатної температури.
Закрити кришкою і зберігати в прохолодному місці.