час приготування
1 година 35 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
2 шт |
|
1 пучок |
|
1/2 шт |
|
25 г |
|
за смаком |
|
50 г |
|
50 мл |
|
за смаком |
|
за смаком |
М'ясо бажано підготувати вдома: замаринувати філе в солі, перці, спеціях гриль, оливковій олії і коньяку (2 години, а краще з вечора).
Куряче філе промити і обсушити. З одного краю зробити розріз «кишеню».
Шпинат промити і порубати. Цибулю порізати дрібним кубиком.
На розігрітій пательні на оливковій олії обсмажити цибулю, потім додати шпинат і обсмажити ще протягом 1 хвилини. Додати вершки і протушкувати ще 3-5 хвилин на середньому вогні. Дати трохи охолонути.
(Русский) Нафаршировать филе тушеным шпинатом и закрепить шпажкой, для прочности.
Помістити філе на шашличну сітку і смажити на середньому вугіллі близько 20-25 хвилин.