Куряче філе, фаршироване шпинатом

Грецька

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖2
Філе 2 шт
Шпинат свіжий 1 пучок
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Коньяк 25 г
Спеції для грилю за смаком
Олія оливкова 50 г
Вершки 50 мл
Сіль за смаком
Перець за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. М'ясо бажано підготувати вдома: замаринувати філе в солі, перці, спеціях гриль, оливковій олії і коньяку (2 години, а краще з вечора).

  2. Куряче філе промити і обсушити. З одного краю зробити розріз «кишеню».

  3. Шпинат промити і порубати. Цибулю порізати дрібним кубиком.

  4. На розігрітій пательні на оливковій олії обсмажити цибулю, потім додати шпинат і обсмажити ще протягом 1 хвилини. Додати вершки і протушкувати ще 3-5 хвилин на середньому вогні. Дати трохи охолонути.

  5. (Русский) Нафаршировать филе тушеным шпинатом и закрепить шпажкой, для прочности.

  6. Помістити філе на шашличну сітку і смажити на середньому вугіллі близько 20-25 хвилин.