час приготування
60 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
250 г |
|
60 г |
|
200 г |
|
200 г |
|
10 г |
|
20 г |
|
30 г |
|
30 г |
|
20 г |
|
за смаком |
|
200 г |
|
200 г |
|
50 г |
|
30 г |
|
50 г |
|
10 г |
|
50 г |
|
30 г |
|
за смаком |
Нарізаємо картоплю та моркву великими шамоточками, варимо 10-15 хв. Дістаємо та даємо охолонути.
Нарізаємо цибулю та оливки маленькими кубиками. Перекладаємо в каструльку та припускаємо на помірному вогні на олії до м’якості. Додаємо вино та випарюємо. Потім додаємо воду, вершки, сир та доводимо суміш до кипіння.
Філе стегна змащуємо сіллю та перцем, скручуємо в рулетик і фіксуємо шпажками або зубочистками.
На добре розігріту пательню додаємо олію та обсмажуємо курочку до рум’яності. Потім перекладаємо в каструльку з соусом і готуємо на помірному вогні 20 хв.
Нарізаємо картоплю, моркву, цибулю та спаржу. Викладаємо овочі на пательню та обсмажуємо.
За 2 хв до готовності додаємо тертий часник і цукор. Перемішуємо та відставляємо.
Для подачі розрізаємо навпіл шматочки курки, викладаємо на тарілку та поливаємо соусом. Поруч із курочкою викладаємо гарнір з карамелізованих овочів.