Куряче суфле

Українська страва

Який інгредієнт з курочки
Вам знадобиться?

Філе

Філе
Дізнатися більше

Складові

✖4
Філе 300 г
Масло вершкове 1 ст. л.
Жовтки 1-2 шт.
Борошно 2-3 ч. л.
Молоко 1/2 склянки
Полуниця 3-4 шт.
Базилік 4-5 гілочок
Сіль за смаком

Приготування

відмічай, що зроблено
  1. Філе відварити і пропустити через м'ясорубку.

  2. Молоко довести до кипіння і поставити на 5-10 хвилин холонути.

  3. До фаршу додати вершкове масло, гаряче молоко, жовтки, борошно і сіль.

  4. Все добре перемішати і викласти у змащену маслом форму. Можна за допомогою фігурок для випікання печива надати суфле різні форми.

  5. Запікати в духовій шафі 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

  6. Перед подачею нарізати полуницю тонкими слайсами і розкласти віялом.

  7. Викласти суфле і прикрасити гілочками базиліка.