час приготування
1 година
кількість
4персони
|
|
|
300 г |
|
1 ст. л. |
|
1-2 шт. |
|
2-3 ч. л. |
|
1/2 склянки |
|
3-4 шт. |
|
4-5 гілочок |
|
за смаком |
Філе відварити і пропустити через м'ясорубку.
Молоко довести до кипіння і поставити на 5-10 хвилин холонути.
До фаршу додати вершкове масло, гаряче молоко, жовтки, борошно і сіль.
Все добре перемішати і викласти у змащену маслом форму. Можна за допомогою фігурок для випікання печива надати суфле різні форми.
Запікати в духовій шафі 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Перед подачею нарізати полуницю тонкими слайсами і розкласти віялом.
Викласти суфле і прикрасити гілочками базиліка.