час приготування
1 година 20 хвилин
кількість
2персони
|
|
|
6 шт |
|
1 шт |
|
1 шт |
|
1 стебло |
|
100 г |
|
2 гілочки |
|
4 зубчики |
|
150 г |
|
50 г |
|
за смаком |
|
за смаком |
|
за смаком |
Курячі гомілки обмити, обсушити. Посипати сіллю і перцем, додати половину соєвого соусу (25 мл) і залишити маринуватися 10-15 хвилин.
Усі овочі промити і обсушити паперовим рушником.
Цукіні нарізати кружечками (1-1,5 см).
З перцю видалити насіння і порізати дольками. Цибулю порей (білу частину) нарізати кружечками (0,5 см). Печериці порізати навпіл, якщо великі – на 4 частини.
Викласти овочі у велику миску, посолити, поперчити, додати вегету, соєвий соус і масло.
Часник пропустити через часничницю або дрібно порубати, чебрець порвати на суцвіття і додати в овочі.
Добре перемішати овочі.
У глибоке деко викласти овочі, а зверху покласти гомілки.
Накрити деко фольгою і запікати в духовій шафі 25 хвилин при температурі 160-170 градусів.
Зняти фольгу і запікати 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.